Salvador Santa Puche: Antolojia de poetas sefaradis kontemporaneos ‹asigun la istoria del defter de Yaakov el Vistozo› Matilda Koén-Sarano (Hrsg.): Kuentos salados djudeo-espanyoles - Hetzer, Armin (Zeitschrift für Balkanologie, 2014)
..